GoTo Hub widget – en enkel løsning for å søke etter aktiviteter

Hos GoTo Hub har vi utviklet en widget-funksjon som hjelper brukere med å enkelt søke etter tilgjengelige aktiviteter via nettsidene til vår Hubs samarbeidspartnere.

Hvordan kan widgeten hjelpe deg?

Finn nøyaktige resultater
Alle våre tilgjengelige aktiviteter har blitt forhåndsmerket med passende nøkkelord. Dette sørger for at søkeresultatene er nøyaktige.

Spar tid
Ved å bruke widgeten får du en konkret liste med de relevante søkeresultatene. Bare skriv inn søkeord, velg aktivitet og bestill - det er det!

Enkel og tilgjengelig
Når du besøker partnernettstedet vil du, uansett hvilken side du er på, finne GoTo Hub-widgeten lett tilgjengelig nederst på siden. Så selv om du blar deg gjennom mange ulike sider kan du når som helst klikke på widgeten for å enkelt og umiddelbart bestille en aktivitet.

Ikke bare for opplevelser
I tillegg til de bestillbare aktivitetene kan du også bruke widgeten for å finne viktige landemerker, populære spisesteder og utleieselskaper i området.

Få resultater umiddelbart
Finn det du leter etter med bare noen få klikk, uten å måtte bla gjennom hele nettsiden.

Hvordan virker widgeten?

Når du trykker på widgeten vil det dukke opp et søkefelt hvor du kan søke etter alle GoTo Hubs reise- og turistrelaterte produkter. Søkeresultatene vil kun vise innhold fra GoTo Hub-plattformen, og ikke fra samarbeidspartnerens hovedside, noe som gjør søkeresultatene enda mer relevante for brukerne.

La oss si at du er på utkikk etter nordlysopplevelser; når du skriver inn ‘Nordlys’ i søkefeltet vil du bli tatt videre til en side med en liste over nordlysaktiviteter som er assosiert med GoTo Hub. Velg ett av resultatene fra listen, og bestill den aktiviteten som passer best for akkurat dine behov. Du kan også søke etter ulike landemerker, restauranter og mye mer ved hjelp av denne funksjonen.

Hvor finner du widgeten?

Widgeten vil være plassert nederst i høyre hjørne på nettsiden til de av våre samarbeidspartnere som har valgt å integrere vår plattform på sine respektive nettsider.