HOTELLER

Vil du selge lokalsamfunnets turaktiviteter på hotellet ditt?

En katalog med turer å velge mellom

Når gjester spør om turene som er tilgjengelige i nærheten, kan du tilby dem en rekke interessante pakker fra vår plattform.

Opprette kontrakter på dine vegne

Alle leverandørkontraktene håndteres av GoTo Hub som en altomfattende tjeneste, du trenger ikke å håndtere den kjedelige prosessen med å legge til artikler, seksjoner og klausuler.

Motta provisjon for de solgte turene

Hver turaktivitet på vår plattform kan bestilles via ditt hotell. Du vil også tjene en provisjon for hver bestilling!

Bestillingsside med ditt utseende og preg

Plattformen vår kan integreres i systemet ditt med hotellets utseende og preg. Vi kan legge til din logo, foretrukket fargevalg, tema osv. i henhold til dine individuelle preferanser. I gjestfrihetsbransjen vet vi hvor viktig det er å behandle gjestene dine som kongelige. Mens du sørger for å sikre at de får et flott opphold på hotellet ditt, er det tider da hotellpersonalet blir spurt om noen spennende ting å gjøre i området, men de er ikke så sikre på alternativene. Det er her samarbeidet vårt kan hjelp. Vi kan ta oss av hele administrasjonsprosessen, fra kontrakter og utbetalinger til å tilby kundeservice. Vår te kan lage en hvit etikett for hotellet ditt, der du kan velge hva du vil presentere. Det er to måter du kan markedsføre turene våre på. Du kan plassere et nettbrett i resepsjonen eller conciergeskranken med plattformen vår på eller sende en e-post før avreise med en liste over tilgjengelige turer. Gjestene kan benytte seg av dette til å bla gjennom et utvalg av aktiviteter, restauranter og attraksjoner i nærheten.